O nas

O NAS 2024-01-19T10:21:57+00:00

Smo vrhunska ekipa padalcev, večkratni svetovni prvaki v skokih na cilj in paraskiju. Vsak izmed nas ima preko 8.000 skokov. Skupaj pa kar čez 25.000 padalskih skokov.

Izkušnje in najsodobnejša oprema nam in Vam zagotavlja visok nivo varnosti skakanja.

Letenje je naša strast in z veseljem jo delimo z Vami. Pridružiti se na nebu pticam, ni samo doživetje, je tudi izkušnja, ki nas zaznamuje skozi celo življenje. Je preprosto “nekaj več”.

Zato ne odlašajte skočite v tandemu. In postanite padalec.

MATJAŽ PRISTAVEC
MATJAŽ PRISTAVEC
Učitelj padalstva, tandem inštruktor in tandem exeminer z več kot 11.000 skoki s padalom. Prav tako je aktualni član državne reprezentance in svetovni prvak.
DAMJAN TOMŠIČ
DAMJAN TOMŠIČ
Rojen 1.6.76. Zaposlen v vojski. Padalec,izvidnik. Skacem od leta 96. 2000 skokov. Senior rigger, organizator skokov, izpit za tandem,kamerman. Zanimanje za desantna padala, starodobna padala.

TONE KLANČAR - BEVK
TONE KLANČAR - BEVK
S padalstvom se ukvarja od leta 2004. Po opravljenem osnovnem tečaju padalca se je aktivno posvetil snemanju tandemskih skokov in zlaganju tandemskih in klasičnih padal. Poleg tega na zemlji skrbi tudi za formalne stvari ter ureja prijave in daje informacije strankam ter potnike pripravi na sam skok. V zimskem času, ko ni skokov iz letal pa se v vetrovniku izpopolnjuje v prosti pad tehniki ter se udeležuje tekmovanj iz two – for way disciplini.
ERIK KOCJAN
ERIK KOCJAN
Kamerman in packer padal s več kot 23 urami prostega pada v vetrovniku. Je aktiven član državne reprezentance in aktualni državni prvak v likovnih skokih.
TOMAŽ HRAST
TOMAŽ HRAST
Učitelj padalstva, tandem inštruktor, AFF inštruktor z več kot 5200 skoki s padalom in 230 urami prostega pada v vetrovniku. Je večkratni državni prvak in aktualni član državne reprezentance.

DARILNI BON

Presenetite svoje najbližje s posebnim darilom!

Tandemski skok preseneti še tako zahtevnega adrenalinca. Odtrgano darilo nikogar ne pusti ravnodušnega. Vabimo, da si ogledate pakete skokov v naši.trgovini.

Naroči darilni BON

E-NOVICE | Želite biti na tekečem o naših akcijah? Prijavite se na e-novice:

EKIPA

MATJAŽ PRISTAVEC
MATJAŽ PRISTAVEC
DAMJAN TOMŠIČ
DAMJAN TOMŠIČ
TONE KLANČAR - BEVK
TONE KLANČAR - BEVK
ERIK KOCJAN
ERIK KOCJAN
TOMAŽ HRAST
TOMAŽ HRAST

AVANTURA BLED D.O.O.

AVANTURA BLED D.O.O.