Darilni bon

Darilni bon 2024-01-22T13:48:43+00:00

Presenetite svoje najbližje s posebnim darilom!

Tandemski skok preseneti še tako zahtevnega adrenalinca. Odtrgano darilo nikogar ne pusti ravnodušnega.

Čudoviti panoramski let z letalom, vznemirjenje ob pripravah na odskok, neverjetni občutki prostega pada, jadranje skozi oblake z odprtim padalom, vse to lahko doživite le v skoku s padalom v tandemu.

Vabimo, da si ogledate pakete skokov v naši trgovini.

Potek skoka v tandemu

1. PRIHOD NA LETALIŠČE

Prihod na letališče in prijavo na tandemski skok je potrebno opraviti vsaj 30 minut pred skokom.

2. PRIPRAVA NA SKOK V TANDEMU

Najprej vam tandem pilot dodeli kombinezon, čelado, rokavice in očala. Nato sledi priprava na skok v tandemu, ki traja približno 10 minut. V tem času vam bo instruktor predstavil opremo ter vas seznanil s procedurami v letalu, na odskoku iz letala, položajem telesa v prostem padu, upravljanjem padala ter položajem za varni pristanek.

3. PANORAMSKI LET NA VIŠINO

Letalo potrebuje približno 20 minut do 4000 metrov višine. Medtem, ko bo letalo pridobivalo višino ki je potrebna za skok v tandemu, vam bo vaš tandem inštruktor razkazal pokrajino, vas sproti obveščal o višini, ter poskrbel za odlično vzdušje.

4. SKOK V TANDEMU

Bistvo skoka v tandemu je odskok iz letala in prosti pad. Ne boste čutili padanja, ne boste čutli gravitacije, čutili boste lebdenje pri hitrosti 200 km/h.

5. LET S PADALOM

Na višini 1500 metrov tandem inštruktor odpre padalo. Od tega trenutka dalje hitrost in veter nadomesti mirno jadranje skozi neomejen prostor. Lahko boste prevzeli krmilne vrvice in ob pomoči tandem pilota vozili padalo vse do višine 300 metrov, nato pa bo inštruktor prevzel nadzor in poskrbel za mehak in varen pristanek.

6. PO PRISTANKU

Ko boste ponovno na trdnih tleh, si boste zaželili, da bi ponovno skočili s padalom že z naslednjim letalom. V spomin in dokaz za uspešno opravljen tandemski skok iz letala pa boste prejeli diplomo.

Naroči darilni bon

V kolikor želite, da se skok snema ali slika, označite polje s kljukico.

DARILNI BON

Presenetite svoje najbližje s posebnim darilom!

Tandemski skok preseneti še tako zahtevnega adrenalinca. Odtrgano darilo nikogar ne pusti ravnodušnega. Vabimo, da si ogledate pakete skokov v naši.trgovini.

Naroči darilni BON

E-NOVICE | Želite biti na tekečem o naših akcijah? Prijavite se na e-novice:

EKIPA

MATJAŽ PRISTAVEC
MATJAŽ PRISTAVEC
DAMJAN TOMŠIČ
DAMJAN TOMŠIČ
TONE KLANČAR - BEVK
TONE KLANČAR - BEVK
ERIK KOCJAN
ERIK KOCJAN
TOMAŽ HRAST
TOMAŽ HRAST

AVANTURA BLED D.O.O.

AVANTURA BLED D.O.O.